SETIAP BULAN TUKAR PRODUK BARU UNTUK MENGHILANGKAN JERAGAT?

Ramai yang mengalami masalah jeragat, tapi tak tahu pun sebenarnya cara berkesan mengatasi masalah tersebut.

Sebenarnya, makin kita berusia, penghasilan semulajadi kollagen yang menghalang jeragat dari terjadi juga akan menurun secara mendadak!

Kajian membuktikan bahawa makin kita berusia, kulit akan makin kering, kusam , kedur dan membentuk banyak garis halus serta tompok jeragat di wajah. 

KULIT TERUK

Keadaan kulit yang semakin teruk akibat pilih produk salah .

DUIT HABIS

Duit sentiasa habis akibat asyik tukar produk muka

STRESS

Anda pulak makin STRESS bila jeragat tak berkurang sedikit pun!

Dah follow macam-macam jenis tips jeragat .Tapi tetap jugak tak menjadi.


Cuba anda jawab dengan jujur!

Adakah Anda Sedang Hadapi Masalah Ini?

Jika anda jawab “Ya” daripada masalah atas itu JANGAN RISAU!!!!

Kami ada penyelesaian

MEMPERKENALKAN

Rangkaian Produk Serum MARY JARDIN

Natural dan selamat digunakan

Bebas dari bahan kimia berbahaya

Lulus KKM

Harga mampu milik

Kelulusan GMP

Tiada kesan sampingan

Tahukah anda, menurut beratus kajian saintifik yang dijalankan, Asid hyaluronic, Peony estrak dan Vitamin C adalah bahan yang sangat berkesan dalam menghalang pembentukan jeragat, kulit berkedut dan semua masalah di atas?

Produk ini dipercayai sudah bantu ramai yang mengalami masalah sama seperti anda

 

Diperkaya dengan tiga bahan utama iaitu Asid hyaluronic, Peony estrak dan Vitamin C yang terbukti secara saintifik berkesan dalam mengatasi jeragat, kulit berkedut dan semua masalah di atas! Tak percaya?

 

 

Jom kita tengok apa kata mereka!

 

Jaminan Produk Yang Selamat & Berkualiti Tinggi

Antara kelebihan produk ini 👇

✅ Memudarkan Parut 

✅ Anti-penuaan

✅ Mengawal pigmentasi

✅ Mencerahkan kulit

✅ Merawat kesan sunburn

 

Sehingga Kini Serum Mary Jardin Telah Membantu Beribu Rakyat Malaysia Memiliki Kulit Yang Lebih Baik

Peony Serum formulasi oleh Asid Hyaluronik ,yang bertindak sebagai “collagen booster” terbaik dan berkesan meningkatkan kelembapan kulit secara maksima. Ianya sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.

 

Serum Regeneratif Peony Mary Jardin juga mengandungi polytensor semula jadi, bio-polimer yang menegangkan kulit dengan berkesan dan mengurangkan jeragat dalam tempoh yang singkat

 

Allantoin dan asid askorbik yang terdapat dalam serum dapat menghidrat kulit dan melindunginya dari kerosakan selanjutnya akibat sinar UV

Jom Tengok Sendiri Result & Testimoni Di Bawah Ini..

Testimoni

Soalan Lazim

Serum Regeneratif Koleksi Peony Mary Jardin mengandungi protein secara semula jadi yang dapat meningkatkan keanjalan kulit serta memberikan kulit anda dengan perlindungan terbaik 

Beza produk kami adalah pada nilai. Produk Natural lebih susah untuk dibuat namun kesan jangka panjang sangat bagus. Harga produk natural kami lebih mampu milik sekiranya dibandingkan produk natural jenama lain

Produk Serum Mary Jardin diformulasikan khas oleh doktor medical. Ianya diformulasi khas berdasarkan kajian mendalam tentang kulit dan bahan-bahan yang bersesuaian dengan cuaca dan kulit orang Asia.

  • Ya. Ianya selamat digunakan termasuk mereka yang berkulit sensitif.
  • Diformulasi khas untuk masalah parut dan jeragat dengan menggunakan bahan natural dan selamat tanpa bahan kimia yang berbahaya dan merengsakan kulit. 
  • Ianya mengandungi tambahan estrak Peony yang sebagai agent anti-penuaan yang berkesan merawat jeragat dan menaikkan seri kulit dari dalam.

Dapatkan Peony Anti Aging Serum Sekarang

Inilah peluang anda untuk mengembalikan kulit yang sihat tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Sesuai untuk semua peringkat umur. Tidak mengandungi kimia yang merosakkan kulit. Sangat sesuai untuk wanita yang mempunyai kulit sensitif.

Order sekarang dan kami akan hantar serum ini kepada anda secepat mungkin.

Billing details

Malaysia

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Peony Anti-Aging Serum  × 1 RM79.90
Subtotal RM79.90
Shipping
Total RM89.90

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Shopping Cart
Scroll to Top