ZALIM!! BILA SEORANG IBU MENYURUH ANAK EKZEMA BERHENTI MENGGARU.

Yang paling sedih bila anak anak garu sampai kulit berair dan berdarah!

Macam macam produk dah cuba tapi kulit anak tetap masih kering, gatal,merah dan berkuping.

Bayangkan jika anda gatal dan orang lain suruh anda berhenti menggaru.
Apa perasaan anda?

Cuba anda jawab dengan jujur!

Adakah Anak Anda Sedang Hadapi Masalah Ini?

Menangis

Anak menangis tak henti-henti sebab kulit badan naik ruam merah dan gatal.

Merah & Kering

Kulit anak jadi merah, kering & berkuping sebabkan banyak sangat menggaru.

Tertekan

Anda sebagai ibu bapa tertekan baby asyik menangis dan tidak reti bercakap lagi untuk rasa sakit.

Merengek

Bila badan anak gatal gatal, tidur anak pun terganggu sampai merengek setiap masa.

Pemakanan

Dah follow macam-macam jenis tips pemakanan .Tapi tetap jugak tak menjadi.

Duit Habis

Dah banyak duit habis sebab cuba macam-macam produk untuk anak. Tapi belum lagi berkesan.

Jika anda jawab “Ya” daripada masalah di atas

Jangan Risau!

Kami ada penyelesaiannya...

Memperkenalkan

Rangkaian Produk Honey & Olive Baby

Menggunakan bahan semulajadi

Setiap produk Honey & Olive Baby berasaskan bahan semulajadi dan bebas dari bahan kimia yang berbahaya.

Boleh didapati di farmasi

Sehingga hari ini produk Honey & Olive Baby boleh didapati lebih dari 20 cawangan farmasi di seluruh Malaysia.

Dipercayai lebih dari 40 buah hospital

Dipercayai lebih dari 40 buah hospital yang terdiri daripada hospital & klinik kerajaan, pakar kanak kanak dan juga swasta.

Diasaskan oleh doktor bertauliah

Dihasilkan oleh doktor perubatan dengan kajian yang mendalam sebelum dipasarkan untuk kegunaan komersial.

Harga mampu milik

Harga yang ditawarkan adalah sangat mampu milik jika hendak dibandingkan dengan keberkesanannya.

Produk Yang Memenuhi Piawaian Kesihatan

Lihat video ini untuk tahu lebih lanjut mengenai Honey & Olive Baby

Dipercayai lebih dari 40 buah hospital, farmasi dan juga klinik.

Jaminan Produk Yang Selamat & Berkualiti Tinggi

Honey & Olive Baby diwujudkan oleh doktor perubatan sendiri dan tidak menggunakan sebarang steroid untuk meredakan keradangan kulit sensitif.

Bebas dari bahan kimia berbahaya

Bahan ini sinonim dengan kegatalan, malah boleh menyebabkan kulit semakin sensitif, pertumbuhan nanah dan jerawat.

Bebas steroid

Penggunaan steroid dalam jangka masa panjang akan menipiskan kulit dan mudah terluka.

Tiada kesan sampingan

Baik untuk kulit, mengurangkan iritasi, merah-merah dan kegatalan pada kulit kering dan sensitif.

Anti-septic

Anti-septic berfungsi untuk membunuh kuman penyebab kegatalan teruk pada kulit dan badan.

Selamat digunakan

Setiap produk yang dihasilkan lulus dalam ujian makmal dan diperakui oleh badan berwajib seperti KKM.

Dipercayai hampir 20 farmasi

Sehingga kini, set Honey & Olive Baby boleh didapati di farmasi yang berdekatan dengan anda.

Manfaat penggunaan Honey & Olive Baby

Sehingga Kini Honey & Olive Baby Telah Membantu Lebih 12000+ Rakyat Malaysia Memiliki Kulit Yang Lebih Baik

Sensitive Skin Therapy

Anda akan dapat

Natural Baby Care

Anda akan dapat

Jom Tengok Sendiri Result & Testimoni Di Bawah Ini..

Produk Honey & Olive Baby Digunakan Di

Anda Masih Rasa Ragu-ragu?

Klik butang Play pada video dibawah

Soalan Lazim

Produk Honey Baby menggunakan bahan-bahan semulajadi termasuk bebas kimia kuat yang sering digunakan dalam produk di pasaran seperti Paraben, Sodium Laurate Sulfate, Fragrance, Mineral Oil dan lain-lain.
Beza produk kami adalah pada harganya. Harga produk kami lebih mampu milik sekiranya dibandingkan produk natural jenama lain yang kebanyakan orang kulit sensitif guna. Kebanyakan produk natural untuk kulit sensitif adalah produk import yang harganya tinggi
Produk Honey Olive Baby diformulasikan khas untuk para ibu bapa yang mencari barang kelengkapan bayi yang selamat. Ianya diciptakan dengan kajian mendalam tentang kulit dan bahan-bahan yang bersesuaian
Formulasi oleh pengasas yang merupakan doktor perubatan yang tidak menggunakan steroid dalam produk untuk meredakan keradangan kulit sensitif. Sesuai untuk kulit bayi anda yang lembut
smiling-baby-lying-bed.jpg
Scroll to Top